Apartmani Dr Gaša

APARTMANI DR GAŠA U SOKOBANJI

Apartman NIRVANA
Apartman 1 Dr Gaša
Apartman 2 Dr Gaša
Studio Dr Gaša

IZDAVANJE APARTMANA UZ VAUČER!!!

Soko banja apartmani Dr. Gaše se nalaze na putu za planinu Ozren na raskrsnici puta za park Banjicu, izletište Lepterija I park Borići (Vrelo) sa predivnim pogledom na zelenilo oko terase i dvorišta koje je njime okruženo i stvara prijatan osećaj boravka u banji - Sokobanji i dok boravite u apartmanima.

U našoj ponudi se nalaze 3 apartmana i jedan studio luksuznog izgleda koji se izdaju uz vaučer za odmor u Srbiji i opremljena za opuštajući i zadovoljavajući boravak u Sokobanji. Kuća u kojoj se nalaze apartmani ima veliku terasu koja je pokrivena i tri manje na otvorenom. Ako hoćete bezbrižno, bez razmišljanja da li ste izabrali pravi smeštaj, da iskoristite Vaš odmor ili vikend u Sokobanji koristite naše apartmane za Vaš smeštaj. Apartmani Soko banja - za Vaš smeštaj u Sokobanji. Proverite sami.

STVARNOST ILI ZABLUDA?

Sokobanja-Sokograd, dođeš star odeš mlad. Tim rečima je Branislav Nušić opisao svoja osećanja nakon boravka u Sokobanji. Pored njega slična osećanja su imali Isidora Sekulić, Stevan Sremac i mnoge druge značajne ličnosti sa naših prostora. Jedni su govorili da se nakon boravka osećaju odmorni, da im se vraća snaga u telo. Drugi su objašnjavali da ne znaju šta je razlog poboljšanja njihovog opšteg stanja, ali da nečega svakako ima. Treći su govorili da u Sokobanji imaju utisak da su napunili svoje baterije. Ostaje činjenica..... VIŠE

 

Pretraga

Ko je online?

Ukupno na vezi:

0

Na vezi u poslednja 24h:

123